Home Wie zijn wij? Nieuws Shows Steun NetNietLive Vrienden van NNL
Home Steun NetNietLive Home

Het eerste alternatieve media online radiostation van Nederland gaat binnenkort van start!

(25-1-2015)De kogel is door de kerk, Nederland krijgt binnenkort eindelijk haar eerste echte alternatieve radiostation! NetNietLive (NNL) gaat na dik anderhalf jaar live!


NetNietLive doorloopt hiermee de weg die Bart de Graaff ooit ook doorliep met zijn BNN. Beginnen als een programma en eindigen als een omroep, zo ook begon NetNietLive als een programma en wordt het nu een heus online medianetwerk! Het programma NetNietLive blijft NetNietLive, daar veranderd niets aan behalve dat we nu ook live gaan uitzenden. NNL als online radiostation wordt iets wat Nederland hard nodig heeft. Een radiostation waar iedereen die dat wil aan kan meewerken. We hebben binnenkort 24/7 uitzendtijd via onze eigen NNL online stream. En die uitzendtijd mag gevuld worden. Op deze manier willen wij HET online radiostation voor 'wakker Nederland' worden.


In een tijd waarin door de marionetten van de elite om het hardst wordt geroepen dat de 'vrijheid van meningsuiting' heilig is, en tegelijkertijd de koning en de regering meehuilen met het overlijden van een mensenrechten schendende dictator die alles behalve vrijheid van meningsuiting promoot, dit alles omdat Saoedi-Arabiënu eenmaal veel olie heeft, is het van belang dat wij als NNL Nederland gaan laten zien wat echte vrijheid van meningsuiting inhoudt!

Geen agenda, geen reclames, geen bedrijven die de boel financieren. Maar wel bewustmakende en niets verhullende online radio, en de luisteraar die via donaties het radiostation mogelijk maakt.

Wij willen echt los blijven van de invloeden van het bedrijfsleven en de Matrix. Wij willen geen winst maken met ons radiostation. Wij willen enkel de mensen in Nederland bedienen die al jaren wachten op een eigen radiostation zonder bullcrap en propaganda. Een radiostation wat iedereen in Nederland de kans wil geven om zijn of haar stem te laten horen. Wij voelen dat Nederland klaar is voor zo'n radiostation. NNL wil en gaat deze leegte opvullen in het Nederlandse radiolandschap!


Inmiddels hebben we een expert op het gebied van online radio gevonden die ons meehelpt met het realiseren van onze plannen. De stream is er. We verwachten binnen een aantal weken live te gaan!

Het radiostation komt er dus sowieso, het is er in feite al op de achtergrond. Een echt radiostation kan natuurlijk niet zonder muziek. Alleen maar gepraat gaat ook vervelen. En tijdens werkuren is het wel zo lekker om bewustmakende muziek en muziek met een boodschap te kunnen luisteren bijvoorbeeld. NNL wil naast bewustmakende programma's ook bewustmakende muziek draaien. Voor beiden is jullie hulp nodig!


Een stream, serverruimte, domeinnamen, apparatuur, en vooral licentiekosten voor het draaien van muziek kosten geld. Met de donaties die we in het verleden al ontvangen hebben kunnen we de eerste maanden streaming bekostigen. Wij willen nogmaals een ieder die al eens gedoneerd heeft aan NNL bedanken, jullie zijn onze feitelijke producers en maken onze plannen mogelijk!

Donaties blijven dus nodig om ons radiostation te blijven laten draaien en als we ook nog eens muziek willen gaan draaien zijn er nog veel meer donaties nodig. Licenties van Buma Stemra en SENA kosten aardig wat geld. Voor ons is dat niet te bekostigen zonder steun van het publiek. Met steun van het publiek kunnen we uitgroeien tot een echt bewustmakend online radionetwerk. Het gaat niet eens om astronomische bedragen, onze voorlopige berekeningen schatten dat we tussen de 150 en 200 euro nodig hebben per maand. Dat is voor de meeste Nederlanders een hoop geld. Maar het is te doen als we enkele tientallen mensen hebben die maandelijks, af en toe, of een enkele keer een donatie overmaken. Bij een mainstream radio of televisie omroep heb je ook leden die voor een niet al te groot bedrag per jaar lid zijn van deze omroep. Zo ook kan dat bij NNL.


Zoals gezegd zijn het geen astronomisch hoge bedragen die we nodig hebben per maand, voor ons gevoel moet het dus zeker mogelijk zijn om onze droom te realiseren.

Voordat we echter de beslissing gaan nemen om ook muziek te gaan draaien op ons radiostation, willen we de zekerheid hebben dat er voldoende animo en draagkracht is onder onze luisteraars om een echt volwassen online radiostation te gaan worden.


Alle ideeën en input zijn welkom! Mail ons op info@netnietlive.nl voor alles wat je maar wilt delen of wilt weten.

Bij genoeg animo gaan we dus licenties aanvragen voor het draaien van muziek. Donaties zijn van harte welkom, klik hier voor onze donatiepagina en de mogelijkheden.


Los van het muziekgedeelte gaan we dus binnenkort gewoon live. Tot nu toe hebben we ons eigen programma NetNietLive, wat 1x per week opgenomen wordt. Daar vullen we dus bij lange na niet een 24/7 online stream mee... We zijn dus op zoek naar jou! Heb jij altijd al radio willen maken, DJ willen zijn, mee willen werken aan een uniek bewustmakend project wat als doel heeft uiteindelijk heel Nederland wakker te trappen? Meld je dan aan via bovenstaand e-mailadres. Wij zoeken bijvoorbeeld mensen die jingles kunnen maken, programma's kunnen en willen presenteren, muziekliefhebbers, en mensen die gewoon heel erg of een klein beetje creatief zijn!

Zoals gezegd is alles mogelijk op ons nieuwe radiostation, wij bieden een ieder de kans om zijn of haar steentje bij te dragen. Wij willen echte bewustmakende vrijheid van meningsuiting radio maken, zonder grenzen.


NNL gaat de strijd aan met de 538's, Radio 1's, 3FM's en BNR 'nieuws'radio's van deze Wereld, en wij weten dat wij het beter kunnen, het wachten is op jou!!


Binnenkort volgen meer updates. Wij moedigen iedereen aan om zijn of haar steentje bij te dragen. Dat kan op allerlei manieren. Via donaties, meedenken, ideeën delen, of simpelweg door het verder verspreiden van dit persbericht! Ben je net zo enthousiast als wij zijn over ons nieuwe online radiostation voor wakker Nederland? Deel dit bericht dan via alle sociale media, aanplakbiljetten op straat of gewoon via het spammen van je hele e-mail adresboek!


Verdere informatie en updates vind je via netnietlive.nl en indigorevolution.nl


Tot snel bij NNL!!


NetNietLive

Micky van Leeuwen & Joost van Brakel